ONLINE MARKETING ESZKÖZÖK az új weboldala szolgálatában!

Egy jó weboldal önmagában kevés, hiszen egy jól berendezett üzletbe is a legfontosabbak a vevők. Hogyan találják meg vevőink a virtuális üzletünket? Ehhez adunk eszközöket, hogy minél több csatornán keresztül elérjék az ÖN weboldalát illetve webshopját! Az online marketing több lépésből áll, nagyon fontos, hogy az oldalára érkező látogatók viselkedéséből tanuljunk és ez alapján hozzuk meg döntéseinket a weboldalunkkal kapcsolatban. Tehát megfigyelünk - mérünk - beállítunk, ez egy szinte minden nap ismétlődő folyamat. Nap mint nap változik a fogyasztók viselkedése illetve a versenytársak ajánlatai. A jó weboldal után a legfontosabb a jó marketing eszközök bevetése! MI segítünk Önnek, hogy minél többen megtalálják weboldalát!

Növelje honlapja forgalmát
Google AdWords kampányokkal!

Jelenjen meg hirdetése a Google találati listáján és az online keresők pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek mint a tiéd.
Akár új látogatókat szeretne honlapjára vinni, akár online értékesítést növelni – a Google AdWords mindenben segít
.

yext - aranyoldalak szolgáltatás

Magyarországon elsőként!

Sokszorozza meg online és digitális jelenlétét!
GPS navigációs rendszerekben ( Nokia HERE, TOM-TOM, Navmii, WAZE) Cég- és szolgáltatáskeresőkben ( Cylex, Opendi, Brown Book, Infobel) Mobil alkalmazásokban ( Foursquare, Tupalo, Exit, Around Me) Irányítsd közösségi portál posztjaid egy helyről! ( Facebook, Google+, Foursquare, Google My Business)

AranyOldalak

www.aranyoldalak.hu a leglátogatotabb magyarországi cégkereső, melynek célja hogy friss, naprakész tevékenység- és szolgáltatás orientált adatbázissal és térképes megjelenítéssel, útvonaltervezővel segítse az oldalra látogató keresőket!